DESPRE MINE

Eu am descoperit în urmă cu treizeci de ani o practică prin care mi-am îmbunătățit în mod spectaculos condiția sănătății mele - o practică prin care m-am menținut mereu în cea mai bună formă fizică, mentală, emoțională și spirituală; o practică prin care am avut asigurat un echilibru al funcțiilor organismului meu și prin care mi-am hrănit și mi-am regenerat constant structurile din propriile resurse conectate la sursele infinite de energie din univers; o practică cu ajutorul căreia mi-am trăit viața într-o ambianță spirituală luminoasă și binecuvântată. Împărtășesc și celorlalți din experiența mea încă din 1997 - acum este rândul tău să beneficiezi de această experiență și de această practică și să descoperi cum să acționezi asupra cauzelor și să preiei frâiele stării tale de sănătate și rezultatelor pe care ți le dorești. Te invit să identifici cu care dintre programele mele rezonezi cel mai bine în această etapă a vieții tale - fiecare dintre ele îți oferă cadou prima ședință.

Ramona Crăciun

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell – în cadrul căreia am deprins abilitățile de coaching și trainig sub îndrumarea profesorilor si mentorilor mei Christian T.J. Simpson, John Maxwell, Paul Martinelli.

foto eu alb

Profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi. În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată fie în sesiuni de coaching 1 la 1, fie în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coachingul, soft skills trainingul și yoga, cu rezultate remarcabile, de-a lungul unei experințe de treizeci de ani.

Cum te pot ajuta?

Dacă ești pentru prima dată pe această pagină, apasă pe linkul de mai jos pentru a accesa resursele GRATUITE pentru creșterea și dezvoltarea ta! Haide să creștem împreună!

Scroll to Top