RETREAT la Complexul Turistic Albota |   40 camere   |   26-duble, 5-triple, 9-Junior Suite |   Solicită o ofertă personalizată  |  0735548814, office@albota.sobis.ro
O EXPERIENȚĂ PRACTICĂ, TRANSFORMATOARE

Retreat la albota

Oază de sănătate și amintiri de neuitat

Situat în Țara Făgărașului, la poalele Munților Făgăraș, în vecinătatea Văii Arpășelului și înconjurat de Rezervația Naturală Arpășel, de Muchia Albota și Muchia Buteanu, Complexul Turistic Albota este locul ideal pentru un retreat reconfortant și regenerator în mijlocul naturii, oferind o paletă largă de obiective turistice de vizitat în toate anotimpurile:

• Abația Cisterciană Cârța • Mânăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus • Rezervația Naturală Arpășel • Sibiu – Hermannstadt • Trasee montane • Mânăstirea Cârțișoara • Lacul și Cascada Bâlea • Transfăgărășanul

Datorită abordării sustenabile ”from farm to table” și a activităților cuprinse în program, minivacanța ta binemeritată va fi o oază de sănătate deoarece:

  • 80% din alimentele și băuturile pe care le vei consuma sunt produse local;
  • jocurile de grup (în special Leadership Game) vor înlătura blocajele și vor optimiza relațiile;
  • exercițiile practice de care vei beneficia îți vor îmbunătăți condiția fizică și psihică în mod semnificativ.

Vino cu noi la Albota și reîncarcă-ți și tu bateriile!

Cât de bine ți-ar prinde să evadezi câteva zile din rutina zilnică și să ai parte în același timp de odihnă activă și de reconectare cu natura?

Cum crezi că ar arăta rezultatele tale ulterioare dacă ți-ai oferi câteva ”momente altfel” care să dea un refresh binevenit perspectivelor și planurilor tale - acceptând provocarea inedită a unui Leadership Game?

Cum ar fi dacă ai deprinde câteva exerciții practice – realizate în mijlocul naturii – care să te ajute să scapi de efectele secundare ale lucrului la computer manifestate prin rigiditate la nivelul coloanei vertebrale și articulațiilor?

Ce-ar fi dacă ai găsi leacul împotriva insomniilor tale, a stress-ului, a anxietății sau a acceselor nedorite de reactivitate – învățând un procedeu special de relaxare și de regenerare foarte profundă?

Vrei să ai parte de un retreat nu doar cu mâncare, băutură și eventual o plimbare - ci plin cu experiențe transformatoare pentru trup, minte, suflet și spirit, pe care le vei putea reedita apoi oricând pentru a-ți îmbunătăți sănătatea fizică și psihică?
Ai trei variante - pe care o alegi?

1

Să ignori invitația mea în acest program și să continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2

Să conștientizezi importanța unor experiențe noi în ceea ce privește setarea unor perspective mentale câștigătoare pentru tine și menținerea unei stări de sănătate înfloritoare - și să te străduiești să le dobândești de unul singur;

Ramona Crăciun

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat internațional, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi.

În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată de-a lungul unei perioade de peste 30 de ani, în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coaching, soft skills training și yoga.

Eu am descoperit în urmă cu 30 de ani o practică prin care am readus în parametrii optimi condiția  sănătății mele – o practică prin care m-am menținut mereu în cea mai bună formă fizică, mentală, emoțională și spirituală – și te invit acum pe tine să descoperi cum să acționezi asupra cauzelor, asupra a ceea ce determină funcționarea corectă a organismului tău – pe de o parte – și a gândirii și emoțiilor tale – pe de altă parte. Împărtășesc și celorlalți din experiența mea încă din 1997 – în acest retreat este rândul tău să beneficiezi de efectele programelor mele pentru bunăstarea minții, a trupului și a spiritului și să preiei frâiele stării tale de bine și de sănătate.

Scroll to Top