TRĂIEȘTE INTENȚIONAT! – 10 pași necesari pentru a deprinde obiceiul de a trece de la intenții bune la acțiuni intenționate

Stare curentă
Neînscris
Preț
¤320
Să începem

video mastermind

Programul ”Trăiește intenționat! – 10 pași necesari pentru a deprinde obiceiul de a trece de la intenții bune la acțiuni intenționate” este un ghid practic aplicat pe situațiile tale concrete de viață, structurat de-a lungul a zece ședințe (plus o întâlnire online, în direct, la final) menite să facă diferența dintre a trăi o viață bazată pe intenții bune și a trăi o viață asumată conștient și intenționat prin acțiuni benefice, care aduc oportunități și succes celor care – adăugând în mod constant valoare oamenilor, urmăresc să trăiască în mod semnificativ.

Acest program – cu și despre tine – este pentru tine dacă:

  • ești o persoană care dorește să-și maximizeze potențialul și să se valorizeze
  • ești o persoană care dorește să-și seteze în mod eficient scopul în viață;
  • dorești să atingi succesul și să adaugi valoare oamenilor
  • dorești să trăiești o viață semnificativă urmărind să faci o diferență atât în propria ta viață cât și în viețile celorlalți
  • dorești să-ți descoperi vocația și drumul cel mai potrivit pentru tine mai departe în viață
  • ești o persoană dornică să-și descopere și să-și împlinească menirea

Despre mine. Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi. În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coachingul, soft skills trainingul și yoga, cu rezultate remarcabile de-a lungul unei experiențe de treizeci de ani.

Constatări statistice. Recent, în urma anumitor workshopuri însumând cca. 160 de participanţi aparţinând mai multor categorii socio-profesionale şi de vârstă, 89% dintre participanți declară că aceste metode de lucru (tip grup mastermind) au fost extrem de fructuoase, exprimându-şi dorinţa de a aprofunda acest fel de tematici și de a le diversifica – de a adăuga implementarea în acest mod și a anumitor cunoștințe și abilități de comunicare și de (self-) leadership în vederea aplicării  conceptelor expuse atât în companiile în care lucrează cât şi în vieţile personale – iar 96% dintre participanţi – observând beneficiile în ceea ce priveşte  creşterea nivelului de încredere şi siguranţă în exprimarea opiniilor personale, fructificarea punctelor forte, dezvoltare personală și profesională, prioritizare, sinceritate, potenţarea resurselor, creșterea nivelului de motivare şi de transparenţă, optimizarea comunicării, afirmă că doresc abordarea în mod constant, periodic a acestor tematici prin aceste metode atât în companiile lor cât și în grupul lor de prieteni.

Odată cu înscrierea în acest program beneficiezi și de o întâlnire în direct, online, pentru aprofundare, clarificare, împărtășirea experienței, întrebări și răspunsuri. Pentru orice informații suplimentare adresa mea este: ramona.craciun22@yahoo.com.

Scroll to Top