TESTEAZĂ-ȚI VISUL! – 10 întrebări ale căror răspunsuri îți clarifică planul de acțiune pentru împlinirea obiectivelor tale pe termen scurt, mediu și lung

Stare curentă
Neînscris
Preț
¤297
Să începem

video mastermind

Programul ”Testează-ți visul! – 10 întrebări ale căror răspunsuri îți clarifică planul de acțiune pentru împlinirea obiectivelor tale pe termen scurt, mediu și lung” – este un ghid practic aplicat situațiilor tale concrete de viață pentru a-ți transforma visul dintr-o noţiune vagă a unui viitor ideal într-o hartă clară a direcţiei înspre care te îndrepți, cu ajutorul descoperirii răspunsurilor la zece întrebări cheie și a unor exerciții practice pentru a diagnostica șansele de realizare și a afla calea de perfecționare și de consolidare a planului pentru împlinirea visului propriu.

Subiectele abordate în cadrul acestui program îți aduc descoperirea propriilor răspunsuri clarificatoare în legătură cu măsura în care visul tău actual îți aparține și te reprezintă cu adevărat, cu claritatea cu care îl vezi, cu realitatea lui și a factorilor care sunt sub controlul tău pentru a-l duce la împlinire, în legătură cu pasiunea ta, cu strategia potrivită pentru a-l atinge, cu resursele de timp, oameni, energie și tenacitate necesare.

Acest program este o experiență practică, transformatoare prin exercițiile pe care le conține și care îți provoacă gândirea, emoțiile, imaginația creatoare, descoperirea calităților și a punctelor tale forte, imaginea de sine și nu în ultimul rând modul de acțiune.

Descoperirea motivației reale a dorințelor tale va scoate la iveală visul tău, calea cea mai potrivită de urmat pentru tine și te va scuti de implicarea în joburi sau în relații care nu sunt împlinitoare pentru tine. Acest proces de a fi foarte selectiv cu acțiunile pe care alegi să le faci, cu gândurile asupra cărora alegi să stărui, cu emoțiile cărora le permiți să îți coloreze spațiul lăuntric și cu oamenii de care te înconjori, poate fi uneori dur, radical – dar este în același timp profund transformator.

Acest program – realizat cu și despre tine, este pentru tine dacă:

  • ești o persoană care dorește să-și eficientizeze parcursul carierei;
  • dorești să-ți descoperi vocația și drumul cel mai potrivit pentru tine mai departe în viață
  • cauți să te dezvolți în mod intenționat și să atingi următorul nivel în cariera și în viața ta
  • ești o persoană dornică să-și descopere și să-și împlinească menirea
  • dorești să-ți descoperi, să-ți valorizezi și să-ți maximizezi potențialul de creativitate pentru a reuși să devii cu adevărat acea persoană care ai fost menită de Dumnezeu să fii.

Despre mine. Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi. În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coachingul, soft skills trainingul și yoga, cu rezultate remarcabile de-a lungul unei experiențe de treizeci de ani.

Constatări statistice. Recent, în urma anumitor workshopuri însumând cca. 160 de participanţi aparţinând mai multor categorii socio-profesionale şi de vârstă, 89% dintre participanți declară că aceste metode de lucru (tip grup mastermind) au fost extrem de fructuoase, exprimându-şi dorinţa de a aprofunda acest fel de tematici și de a le diversifica – de a adăuga implementarea în acest mod și a anumitor cunoștințe și abilități de comunicare și de (self-) leadership în vederea aplicării  conceptelor expuse atât în companiile în care lucrează cât şi în vieţile personale – iar 96% dintre participanţi – observând beneficiile în ceea ce priveşte  creşterea nivelului de încredere şi siguranţă în exprimarea opiniilor personale, fructificarea punctelor forte, dezvoltare personală și profesională, prioritizare, sinceritate, potenţarea resurselor, creșterea nivelului de motivare şi de transparenţă, optimizarea comunicării, afirmă că doresc abordarea în mod constant, periodic a acestor tematici prin aceste metode atât în companiile lor cât și în grupul lor de prieteni.

Odată cu înscrierea în acest program beneficiezi și de o întâlnire în direct, online, după ce ai parcurs integral programul – o întâlnire pentru aprofundare, clarificare, împărtășirea experienței, întrebări și răspunsuri. Pentru orice informații suplimentare te rog contactează-mă la adresa: ramona.craciun22@yahoo.com.

Conținut Curs

Scroll to Top