LEADERSHIP APLICAT – 10 etape pentru tine și echipa ta, care îți transformă potențialul și resursele în rezultatele dorite

Stare curentă
Neînscris
Preț
¤410
Să începem

video mastermind

LEADERSHIP APLICAT – GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU UN LEADERSHIP EFICIENT – sau ”Cum să te conduci tu pe tine în viața de zi cu zi ca să avansezi în direcția împlinirii aspiraţiilor şi a menirii tale” este un ghid practic aplicat pe situațiile tale concrete de viață, cu scopul de a-ți ridica pe un nivel superior leadershipul și self-leadershipul, având ca rezultate îmbunătățirea comunicării, mărirea influenței și a performanțelor, împlinirea obiectivelor.

Cursul constă din 10 ședințe plus o ședință bonus – ARTA DE A CONDUCE ÎN VREMURI DE CRIZĂ – SAU CUM SĂ TRANSFORMI DIFICULTĂȚILE ÎN OPORTUNITĂȚI; parcurgerea celor zece ședințe este urmată de o întâlnire în direct, online pentru aprofundare și răspunsuri la întrebări.

Acest ghid practic – realizat cu și despre tine, este pentru tine dacă:

–         ești o persoană care dorește să-și eficientizeze munca în și cu echipa sa

–         cauți să te dezvolți în mod conștient și intenționat și să atingi următorul nivel în cariera și în viața ta

–         ești o persoană dornică să-și împlinească menirea spirituală implicându-se activ în dezvoltarea atât a propriei persoane cât și a oamenilor din jurul său

–         dorești să-ți descoperi, să-ți valorizezi și să-ți maximizezi potențialul de creativitate și de leadership pentru a reuși să devii cu adevărat acea persoană care ai fost menită să fii.

Despre mine. Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi. În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coachingul, soft skills trainingul și yoga, cu rezultate remarcabile de-a lungul unei experiențe de treizeci de ani.

Constatări statistice. În urma unor workshopuri însumând cca. 100 de participanţi aparţinând mai multor categorii socio-profesionale şi de vârstă, 80% dintre aceștia declară că aceste metode de implementare a cunoştinţelor despre leadership (grup mastermind de leadership și leadership game)  au fost extrem de fructuoase, exprimându-şi dorinţa de a aprofunda această tematică în vederea aplicării  conceptelor expuse atât în companiile în care lucrează cât şi în vieţile personale – iar 96% dintre participanţi – observând beneficiile în ceea ce priveşte  coeziunea echipei, creşterea nivelului de încredere şi siguranţă în exprimarea opiniilor personale în cadrul echipei, optimizarea comunicării, fructificarea punctelor forte, dezvoltare personală, prioritizare, sinceritate, potenţarea resurselor, creșterea nivelului de motivare şi transparenţă, afirmă că doresc abordarea în mod constant, periodic a acestei tematici prin aceste metode în companiile lor.

Odată cu înscrierea în acest program beneficiezi și de o întâlnire în direct, online, după ce ai parcurs integral programul – o întâlnire pentru aprofundare, clarificare, împărtășirea experienței, întrebări și răspunsuri. Pentru orice informații suplimentare te rog contactează-mă la adresa: ramona.craciun22@yahoo.com.

Scroll to Top