ESTE TIMPUL SĂ PUI PREȚ PE SĂNĂTATE PRIN YOGA

Înscrie-te și tu în programul practic, online de yoga pentru îmbunătățirea sănătății tale fizice și bunăstare psihică

Rulează videoul

Accesează prima ședință - oferită cadou - a programului Yin-Joy Yoga Practice

ACEST PROGRAM ONLINE (nivel: începători) ESTE PENTRU TINE DACĂ:

Vrei să îţi îmbunătăţeşti sănătatea coloanei vertebrale și a articulațiilor

 • Exerciţiile de yoga pe care le practicăm în cadrul programului online Yin-Joy acţionează asupra centrilor nervoși aflați de-a lungul coloanei vertebrale (cu efecte binefăcătoare asupra coloanei cervicale și lombare încă de la început) și asupra sistemului osteoarticular – redându-i suplețea în mod gradat;
 • Posturile şi procedeele yoga se adresează în mod distinct, punctual tuturor funcţiilor organismului – locomotorie, digestivă, nervoasă, respiratorie, cardiacă, de autoapărare, endocrine, cognitive, senzoriale;
 • Exerciţiile de yoga au o acţiune fie de tonifiere, fie de destindere asupra organelor interne şi musculaturii; această acţiune este realizată atât fizic cât şi energetic – practica fiind însoţită de lucrul asupra centrilor energetici (chakra);
 • Aceste posturi şi procedee acţionează în mod sinergic şi cauzal producând efecte binefăcătoare asupra întregului organism.

Îţi doreşti să ai mereu o condiţie fizică excelentă, indiferent de vârstă

 • Practică yoga în mod constant şi cu perseverenţă şi trupul tău va deveni şi se va menţine suplu, agil şi armonios, modelat de posturile fizice corelate cu exerciţiile de respiraţie şi de focalizare mentală.
 • Aceste exerciţii care actionează distinct pe diferite grupe de muşchimuşchii care susţin coloana vertebrală, mușchii gâtului, muşchii abdominali, muşchii membrelor – tonifiind sau destinzând – au o eficienţă deosebită datorită faptului că sunt însoţite de focalizarea concomitentă a atenţiei şi a energiei.
 • Efectele benefice ale practicii yoga survin când aceasta este abordată ca fiind un proces cumulativ – de aceea îţi propun o călătorie care cuprinde în prima parte deprinderea posturilor de hatha yoga şi relaxare, cărora li se adaugâ apoi gradat procedee de focalizare mentală şi de respiraţie (pranayama).

Îţi doreşti să fii mereu în cea mai bună formă psihică şi mentală

 • Practica yoga te răsplăteşte prin stări profunde de regenerare, de calm şi de seninătate, de echilibrare emoţională care trezesc creativitatea, resursele latente şi viziunea spirituală. Instabilitatea emoțională sau reactivitatea necontrolată la diferiți factori externi (și/sau interni) se vor estompa ”ca prin farmec”, iar calitatea somnului tău va fi îmbunătățită considerabil încă de la începutul practicii.
 • Datorită momentelor acordate resimţirii efectelor şi conştientizării, modul special în care practicăm yoga în cadrul programului YIN-JOY aduce descoperirea bucuriei lăuntrice de a fi, de a trăi conştient şi intenţionat clipa prezentă – ceea ce trezeşte gradat o perspectivă mult mai cuprinzătoare şi împlinitoare asupra existenţei.

Lifestyle

Include programul online Yin-Joy Yoga Practice în modul tău de viaţă şi energia, atenţia  şi nivelul tău de conştientizare vor creşte şi se vor rafina continuu, astfel că iţi vei putea valoriza resursele într-un mod mult mai eficient în direcţia împlinirii visurilor celor mai îndrăzneţe. 

Resursele tale rezidă în calitățile și valorile tale descoperite într-un mod nou și în curajul tău de a le exprima în acțiunile tale cotidiene – sunt voința ta, vitalitatea ta, afectivitatea ta, compasiunea ta, inteligența ta. Această practică le trezește și le amplifică gradat și îți redă încrederea în tine și în dorințele tale de mai bine, sporindu-ți totodată energia, focalizarea și determinarea necesare pentru a le împlini.

Te invit să parcurgem împreună programul practic online Yin-Joy Yoga Practice. În fiecare săptămână vei avea acces la o şedinţă nouă de yoga, cu un exerciţiu nou de fiecare dată şi la un material scris care cuprinde descrierea modului de realizare a exerciţiului, efectele lui, indicaţii şi contraindicaţii. Vei deprinde şi vei aprofunda exerciţii de hatha yoga, de respiraţie (pranayama), procedee de focalizare mentală şi de relaxare profundă, cu efecte binefăcătoare excelente pentru trup, minte, suflet şi spirit.

Acesta este un program de nivel începători și mediu. La înscrierea în program - pe lângă ședința nouă săptămânală și accesul nelimitat la toate ședințele parcurse, vei primi bonus:

Ce spun cei care practică

Rodica
R.P. medic specialist de medicină internă și medicină de familie
Alma
Lector univ. dr. A. P., Științe Economice, ULBS
Adriana
A. R., medic primar, șef secție obstetrică și ginecologie
Cu 30 de ani în urmă am întâlnit-o pe Ramona.
Căutam vindecări ale ființei noastre dar și un sens mai profund al vieții. Am început să practicăm yoga. Mai întâi am învățat asane - posturi corporale, care nu erau întotdeauna ușor de realizat. Pas cu pas am realizat că asanele ne dezvoltă capacitatea de concentrare, fermitatea, pacea interioară, compasiunea, dar ne trezesc și experiențe emoționale de mare frumusețe, cum este iubirea necondiţionată. Pas cu pas am înțeles că sănătatea trupului este o reflexie a armoniei emoționale. Am devenit mai sănătoase și mai fericite. Nu înseamnă ca viața ne-a scutit de provocări, de perioade dificile. Dar ceea ce am învățat la yoga ne-a ajutat sa depășim mult mai ușor momentele grele și să mergem mai departe cu seninătate.

Salut cu mare bucurie decizia Ramonei de oferi acest curs de yoga online. Fiecare practică este exemplificată de ea și descrisă clar, atât la nivel fizic, cât și la nivelul experiențelor energetice și emoționale. Toate aceste îi conferă cursului un înalt nivel de profesionalism. Sper că va fi util cât mai multor ființe care caută sănătate, bucurie și armonie în viață.
Prof. univ. dr. ing. Livia Dana Beju
Pentru mine yoga reprezintă acel moment al zilei pe care mi-l dedic în totalitate, uitând de problemele cotidiene şi de stresul din fiecare zi. Yoga te ajută să primeşti energie, să o amplifici şi să-ţi menţii o stare mentală pozitivă. Cel mai probabil yoga te va ajuta să îţi schimbi viaţa, să ai încredere în tine şi să faci cunoştinţă cu maestrul tău interior.
A.

Despre mine

Sunt absolventă de Sociologie cu master in domeniul resurselor umane, sunt coach şi trainer pentru aceia care vor să fie, să facă și să aibă mai mult și mai repede, sunt instructor sportiv certificat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, practic yoga din 1990 şi facilitez programe de yoga din 1997. Am descoperit yoga căutând să-mi restabilesc starea de sănătate – am fost sub tratament medicamentos intensiv câţiva ani de zile – pentru restabilirea echilibrului endocrin, cardiac, nervos, psihosomatic – şi după doar câteva luni de practică (perseverentă, ce-i drept) – problemele au dispărut. Am continuat să-mi înfrumuseţez viaţa practicând yoga şi venind în întâmpinarea celor care doresc să-şi descopere şi să-şi valorizeze resursele într-un mod creator. Acum este rândul tău să preiei frâiele stării tale de sănătate și să beneficiezi de această practică binefăcătoare, de experiența și de susținerea mea. Sunt aici ca să ajut.

Abonament

se achită lunar
Lei 220 cu plata lunară
 • Program practic online de yoga tradițională - nivel începători și mediu
 • O şedinţă de coaching unu la unu
 • Întâlniri online de grup de 2 ori pe lună

Abonament

se achită o dată la fiecare 3 luni
Lei 600 la fiecare 3 luni
 • Program practic online de yoga tradițională - nivel începători și mediu
 • O şedinţă de coaching unu la unu
 • Întâlniri online de grup de 2 ori pe lună

Abonament

se achită o dată la fiecare 6 luni
Lei 1200 la fiecare 6 luni
 • Program practic online de yoga tradițională - nivel începători și mediu
 • O şedinţă de coaching unu la unu
 • Întâlniri online de grup de 2 ori pe lună
Scroll to Top