NUCET   |   3-5 SEPTEMBRIE   |   2 NOPȚI DE CAZARE + 5 MESE BIO  |   DOAR 12 PERSOANE   |   1600 RON/PERSOANĂ
O EXPERIENȚĂ PRACTICĂ, TRANSFORMATOARE

REÎNCARCĂ-ȚI BATERIILE!

EVENIMENT OFFLINE DE WEEKEND

Te invit să beneficiezi de efectele profund regeneratoare și transformatoare ale activităților practice din cadrul evenimentului pentru minte, trup și suflet - ”Reîncarcă-ți bateriile” – care va avea loc în perioada 3 – 5 septembrie la Nucet (https://localm.ro/odihna/gospodaria-bio-haus) – în inima naturii și a țării (la 15 km de Sibiu).

La BioHaus vei avea parte de mese pregătite cu produse din gospodăria proprie și de la localnici. La cerere, vei putea beneficia și de baie terapeutică în ciubăr. Și, de asemenea, vei beneficia de mult spațiu verde, terase generoase și aer foarte curat.

Poți opta pentru un meniu vegan, lacto-ovo-vegetarian sau cu carne.

Atenție: Numărul locurilor la eveniment este limitat la 12 persoanerezervă-ți locul tău din timp!

Prețul pentru participarea la activități, 2 nopți de cazare și 5 mese: 847 ron.

Iar de pe site-ul meu https://ramonacraciun.ro/, eu te invit să culegi bonusurile oferite cadou în cadrul fiecărui program – este necesar doar să te înscrii cu adresa ta de email.

Vino cu noi în weekend și reîncarcă-ți și tu bateriile!

Cât de bine ți-ar prinde să evadezi câteva zile din rutina zilnică și să ai parte în același timp de odihnă activă și de reconectare cu natura?

Cum ar fi dacă ai deprinde câteva exerciții practice – realizate în mijlocul naturii – care să te ajute să scapi de efectele secundare ale lucrului la computer manifestate prin rigiditate la nivelul coloanei vertebrale și articulațiilor?

Ce-ar fi dacă ai găsi leacul împotriva insomniilor tale, a stressului, a anxietății sau a acceselor nedorite de reactivitate – învățând un procedeu inedit de relaxare și de regenerare foarte profundă?

Și cum crezi că ar arăta rezultatele tale ulterioare dacă ți-ai oferi câteva ”momente altfel” care să dea un refresh binevenit perspectivelor și planurilor tale?

Programul evenimentului:

Ziua 1

Ziua 2

Ziua 3

Vrei să ai parte de un weekend nu doar cu mâncare, băutură și eventual o plimbare - ci plin cu experiențe transformatoare pentru trup, minte și suflet, pe care le vei putea reedita apoi oricând pentru a-ți îmbunătăți sănătatea fizică și psihică?
Ai trei variante - pe care o alegi?

1

Să ignori invitația mea în acest program de weekend și să continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2

Să conștientizezi importanța unor experiențe noi în ceea ce privește setarea unor perspective mentale câștigătoare pentru tine și menținerea unei stări de sănătate înfloritoare - și să te străduiești să le dobândești de unul singur;

Ramona Crăciun

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi.

foto eu alb

În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată de-a lungul unei perioade de 30 de ani, în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coaching, soft skills training și yoga.

Eu am descoperit în urmă cu 30 de ani o practică prin care mi-am ameliorat și apoi mi-am vindecat complet problemele de sănătate – o practică prin care m-am menținut mereu în cea mai bună formă fizică, mentală, emoțională și spirituală – și te invit și pe tine să descoperi cum să acționezi asupra cauzelor, asupra a ceea ce determină funcționarea corectă a organismului tău – pe de o parte – și a gândirii și emoțiilor tale – pe de altă parte. Împărtășesc și celorlalți din experiența mea încă din 1997 – în acest weekend este rândul tău să beneficiezi de efectele programelor mele pentru bunăstarea minții, a trupului și a spiritului și să preiei frâiele stării tale de bine și de sănătate.

Scroll to Top