BRAN   |   7-9 IULIE   |   2 NOPȚI DE CAZARE + 6 MESE  |  20 DE PERSOANE   |   2000 RON/PERSOANĂ
O EXPERIENȚĂ PRACTICĂ, TRANSFORMATOARE

Zen Retreat

EVENIMENT OFFLINE DE WEEKEND

La Transylvanian Inn vei avea parte de mese pregătite cu produse din gospodăria proprie și de la localnici. Locația îți oferă o vedere panoramică spectaculoasă (de deasupra castelului Bran), mult spațiu verde, terase generoase și aer foarte curat.

Poți opta pentru un meniu vegan, lacto-ovo-vegetarian sau cu carne.

Atenție: Numărul locurilor la eveniment este limitat la 18-20 de persoanerezervă-ți locul tău din timp!

Investiția ta pentru participarea la activități, 2 nopți de cazare și 6 mese: 1800 ron până pe 25 mai și 2000 ron ulterior.

Iar de pe site-ul meu https://ramonacraciun.ro/, eu te invit să culegi bonusurile oferite cadou în cadrul fiecărui program – este necesar doar să te înscrii cu adresa ta de email.

Vino cu noi în weekend și reîncarcă-ți și tu bateriile!

Cât de bine ți-ar prinde să evadezi câteva zile din rutina zilnică și să ai parte în același timp de odihnă activă și de reconectare cu natura?

Cum ar fi dacă ai deprinde câteva exerciții practice – realizate în mijlocul naturii – care să te ajute să scapi de efectele secundare ale lucrului la computer manifestate prin rigiditate la nivelul coloanei vertebrale și articulațiilor?

Ce-ar fi dacă ai găsi leacul împotriva insomniilor tale, a stressului, a anxietății sau a acceselor nedorite de reactivitate – învățând un procedeu inedit de relaxare și de regenerare foarte profundă?

Și cum crezi că ar arăta rezultatele tale ulterioare dacă ți-ai oferi câteva ”momente altfel” care să dea un refresh binevenit perspectivelor și planurilor tale?

Programul evenimentului:

Ziua 1

Ziua 2

Ziua 3

Vrei să ai parte de un weekend nu doar cu mâncare, băutură și eventual o plimbare - ci plin cu experiențe transformatoare pentru trup, minte, suflet și spirit, pe care le vei putea reedita apoi oricând pentru a-ți îmbunătăți sănătatea fizică și psihică?
Ai trei variante - pe care o alegi?

1

Să ignori invitația mea în acest program de weekend și să continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2

Să conștientizezi importanța unor experiențe noi în ceea ce privește setarea unor perspective mentale câștigătoare pentru tine și menținerea unei stări de sănătate înfloritoare - și să te străduiești să le dobândești de unul singur;

Ramona Crăciun

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat internațional, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi.

foto eu alb

În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată de-a lungul unei perioade de peste 30 de ani, în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coaching, soft skills training și yoga.

Eu am descoperit în urmă cu 30 de ani o practică prin care am readus în parametrii optimi condiția  sănătății mele – o practică prin care m-am menținut mereu în cea mai bună formă fizică, mentală, emoțională și spirituală – și te invit acum pe tine să descoperi cum să acționezi asupra cauzelor, asupra a ceea ce determină funcționarea corectă a organismului tău – pe de o parte – și a gândirii și emoțiilor tale – pe de altă parte. Împărtășesc și celorlalți din experiența mea încă din 1997 – în acest weekend este rândul tău să beneficiezi de efectele programelor mele pentru bunăstarea minții, a trupului și a spiritului și să preiei frâiele stării tale de bine și de sănătate.

Scroll to Top