O EXPERIENȚĂ PRACTICĂ, TRANSFORMATOARE

Trăiește intenționat!

10 pași necesari pentru a deprinde obiceiul de a trece de la intenții bune la acțiuni intenționate

Accesează GRATUIT prima lecție

Detalii pentru facturare

Comanda ta

Datele tale personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru cea mai bună experiență pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Te regăsești?

Faci și tu parte din categoria persoanelor care dețin planuri mărețe și visuri îndrăznețe bine puse deoparte?

Sau ești cumva una dintre acele persoane care așteaptă revelația acelui plan de acțiune ușor de implementat și care să-i aducă rezultate de vis?

Ți-ar plăcea să găsești acea motivație reală care detonează imboldul tău de a acționa în direcția împlinirii dorințelor tale?

Ți-ai dori să descoperi cum să nu mai amâni să pui în practică ideile bune pe care le ai și să demaști mecanismele gândirii tale care te țin pe loc?

Sunt convinsă că ești conștient(ă) de faptul că răspunsurile la întrebările și la provocările pe care le ai se află deja conținute în lumea ta interioară, undeva bine păzite de credințele și convingerile tale mai mult sau mai puțin conștientizate, dar sigur limitative.

Ramona Crăciun

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi.

În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coaching-ul, soft skills training-ul și yoga, cu rezultate remarcabile, de-a lungul unei experiențe de treizeci de ani.

Constatări statistice. Recent, în urma anumitor workshopuri însumând cca. 160 de participanţi aparţinând mai multor categorii socio-profesionale şi de vârstă, 89% dintre participanți declară că aceste metode de lucru (tip grup mastermind) au fost extrem de fructuoase, exprimându-şi dorinţa de a aprofunda acest fel de tematici și de a le diversifica – de a adăuga implementarea în acest mod și a anumitor cunoștințe și abilități de comunicare și de (self-) leadership în vederea aplicării  conceptelor expuse atât în companiile în care lucrează cât şi în vieţile personale – iar 96% dintre participanţi – observând beneficiile în ceea ce priveşte  creşterea nivelului de încredere şi siguranţă în exprimarea opiniilor personale, fructificarea punctelor forte, dezvoltare personală și profesională, prioritizare, sinceritate, potenţarea resurselor, creșterea nivelului de motivare şi de transparenţă, optimizarea comunicării, afirmă că doresc abordarea în mod constant, periodic a acestor tematici prin aceste metode atât în companiile lor cât și în grupul lor de prieteni., 

Te-ai gândit vreodată că cea mai mare provocare cu care te confrunți de fapt nu este lipsa resurselor ci renunțarea (amânarea, neglijarea, ignorarea) tocmai la ceea ce te-ar face conștient(ă) de resursele tale?

Te invit în programul
”Trăiește intenționat!”

Dacă îți dorești să mai faci încă un pas – de fapt 10 – în conștientizarea, deblocarea și accesarea resurselor tale, eu te invit în programul online ”Trăiește intenționat! – 10 pași necesari pentru a deprinde obiceiul de a trece de la intenții bune la acțiuni intenționate”, a cărui primă ședință ți-o ofer cadou.

Vrei și tu ca viața să îți surâdă mai mereu?

Dacă ești cu-adevărat acea persoană care își dorește cu ardoare ca viața să-i surâdă mai mereu și care conștientizează importanța unui plan de acțiune și a unor obiective setate cu claritate, răspunde-ți te rog la următoarele trei întrebări – atât în ceea ce privește cariera, cât și planul financiar, sănătatea, relațiile, creșterea personală și spirituală:

1

Ce anume din ceea ce fac acum (și care mă ține departe de scopul meu) este necesar să nu mai fac?

2

Ce anume este necesar să încep să fac?

3

Ce anume din ceea ce fac sau am făcut la un moment dat (și m-a apropiat de realizarea scopului meu) este necesar să continui să fac?

Răspunsurile tale la aceste întrebări sunt primii pași concreți de acțiune dintr-un plan pe care te invit să îl elaborăm și să îl facem să funcționeze pentru tine pe parcursul acestui program experiențial care îți oferă nu doar audierea pasivă a unor lecții bine structurate, ci mai ales te implică activ într-o serie de exerciții cu efect creator și transformator major asupra rezultatelor tale.

Acest program este o experiență practică, transformatoare

pexels-vlad-chețan-2923156-scaled.jpg

Este o realitate faptul că luăm decizii cu partea conștientă a minții, dar acționăm sub impulsul părții subconștiente a ei. De aceea este atât de necesar să intervii asupra convingerilor, a perspectivelor și a setărilor mentale, asupra imaginii pe care o ai despre tine însuți și despre potențialul tău. Acest program îți oferă ghidarea necesară pentru a reuși să atingi cauzele rezultatelor tale, să îți înlocuiești convingerile limitative cu perspective care îți susțin rezultatele și care te provoacă să acționezi diferit.

La finalul acestei călătorii vei primi bonus o ședință de coaching 1 la 1 care îți va oferi claritatea și mediul necesar în care noile tale decizii sunt hrănite, încurajate, susținute să se materializeze și să creeze rezultatele așteptate. 

Rezultatele pe care ți le dorești se nasc în gândirea ta – de unde declanșează emoții și atitudini, care apoi se transformă în acțiuni și comportamente.

Singure, intențiile bune nu produc rezultate. Principalul factor care declanşează transformarea este acţiunea. Primul lucru care se transformă când acţionezi eşti tu însuţi și perspectiva ta – din a fi axată pe dorințe la a fi axată pe fapte. Fiecare ședință din acest program se constituie – prin exercițiile practice pe care le conține – în provocări concrete la acțiuni menite să splulbere blocajele și gândirea limitativă.

Se spune că fiecare oportunitate este înconjurată, ambalată într-o problemă – trebuie să ai tăria de caracter să înfrunți problema ca să ajungi la oportunitate. În acest fel orice întrebare conține și răspunsul – și de aceea îl vor găsi doar căutătorii – cei curajoși, perseverenți, curioși și lipsiți de egocentrism și autosuficiență– te invit să fii unul dintre ei!

Profită ACUM de ocazie

Investește zece minute din timpul tău și parcurge prima ședință – oferită cadou – a acestui program.

Iată aici niște idei
"numai bune" de reținut:

Scroll to Top