O EXPERIENȚĂ PRACTICĂ, TRANSFORMATOARE

testează-ți visul

10 întrebări ale căror răspunsuri îți clarifică planul de acțiune pentru împlinirea obiectivelor tale pe termen scurt, mediu și lung.

Accesează GRATUIT prima lecție

Detalii pentru facturare

Comanda ta

Datele tale personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru cea mai bună experiență pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Sunt două momente importante în viața unui om: primul este acela în care s-a născut și al doilea este acela în care realizează de ce.

Ești cumva și tu una dintre acele persoane care își dorește să fie mai mereu în vacanță dar care de fapt își petrece tot timpul muncind din greu pentru asta?

Sau poate faci parte din categoria celor care "ar schimba ceva în viața lor" - dar nu știi de unde să începi și nici direcția cea mai potrivită pentru tine înspre care să te orientezi? Jobul și/sau relațiile tale actuale mai mult te frustrează decât te împlinesc?

Sau ești acea persoană creatoare, inventivă, pasionată și dinamică dar fără rezultatele scontate, pe cale să "o lași baltă"?

Ramona Crăciun

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi.

În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coachingul, soft skills trainingul și yoga, cu rezultate remarcabile de-a lungul celor treizeci de ani de experiență.

Constatări statistice. Recent, în urma anumitor workshopuri însumând cca. 160 de participanţi aparţinând mai multor categorii socio-profesionale şi de vârstă, 89% dintre participanți declară că aceste metode de lucru (tip grup mastermind) au fost extrem de fructuoase, exprimându-şi dorinţa de a aprofunda acest fel de tematici și de a le diversifica – de a adăuga implementarea în acest mod și a anumitor cunoștințe și abilități de comunicare și de (self-) leadership în vederea aplicării  conceptelor expuse atât în companiile în care lucrează cât şi în vieţile personale – iar 96% dintre participanţi – observând beneficiile în ceea ce priveşte  creşterea nivelului de încredere şi siguranţă în exprimarea opiniilor personale, fructificarea punctelor forte, dezvoltare personală și profesională, prioritizare, sinceritate, potenţarea resurselor, creșterea nivelului de motivare şi de transparenţă, optimizarea comunicării, afirmă că doresc abordarea în mod constant, periodic a acestor tematici prin aceste metode atât în companiile lor cât și în grupul lor de prieteni.

Vrei să ai o direcție clară și acțiuni convergente care îți aduc în sfârșit rezultatele visate?
Ai trei variante: 

1

Să ignori invitația mea în acest program și continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2

Să conștientizezi importanța unei schimbări a direcției în care te îndrepți și să te străduiești să o realizezi de unul singur;

3

Să accepți provocarea de a lucra împreună în cadrul acestui program experiențial.

Te invit în programul
”Testează-ți visul!”

Vom concretiza împreună pașii de acțiune necesari pentru tine pe termen scurt, mediu și lung în direcția împlinirii dorințelor și a obiectivelor tale. La finalul programului vei beneficia de o ședință bonus de coaching 1 la 1, pentru alcătuirea și demararea unui plan de acțiune concret și coerent.

Subiectele abordate în cadrul acestui program sunt țesute în jurul a zece întrebări cheie care îți aduc răspunsuri clarificatoare în legătură cu:

1

Măsura în care visul tău actual - în care îți investești resursele de timp și energie - este cu adevărat al tău și te reprezintă

2

Claritatea cu care îți cunoști visul și pașii de realizare a lui

3

Realitatea visului tău și a factorilor care sunt sub controlul tău pentru a-l duce la împlinire

4

Pasiunea ta pentru realizarea visului tău

5

Strategia potrivită pentru a-l atinge

6

Resursele de timp, oameni, energie și tenacitate necesare

Acest program este o experiență practică, transformatoare

jaime-handley-elaijFnaBMg-unsplash.jpg

Exercițiile pe care le conține îți provoacă gândirea, emoțiile, imaginația creatoare, descoperirea și valorizarea calităților și a punctelor tale forte, imaginea de sine și – nu în ultimul rând, modul de acțiune.

Descoperirea motivației reale a dorințelor tale va scoate la iveală visul tău, calea cea mai potrivită de urmat pentru tine și te va scuti de implicarea în joburi sau în relații care nu sunt împlinitoare pentru tine. Acest proces de a fi foarte selectiv cu acțiunile pe care alegi să le faci, cu gândurile asupra cărora alegi să stărui, cu emoțiile cărora le permiți să îți coloreze spațiul lăuntric și cu oamenii de care te înconjori, poate fi uneori dur, radical – dar este în același timp profund transformator.

Profită ACUM de ocazie

Visul este gratuit – însă nu și călătoria…. Investește zece minute din timpul tău și parcurge prima ședință – oferită cadou – a acestui program.

Iată aici niște
”spicuiri din program”:

Scroll to Top