Ghid de bune practici pentru un leadership eficient

Leadership aplicat

- sau cum să te conduci tu pe tine în viața de zi cu zi ca să avansezi în direcția împlinirii aspirațiilor și a menirii tale.
Arta de a conduce este capacitatea ta de a-ți transforma potențialul în rezultate prin organizarea sistematică a talentelor, a resurselor și a oamenilor.

Accesează GRATUIT prima lecție

Detalii pentru facturare

Comanda ta

Datele tale personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru cea mai bună experiență pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Vrei să ai o direcție clară și acțiuni convergente care îți aduc în sfârșit rezultatele visate?
Ai trei variante: 

1

Să ignori invitația mea în acest program și continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2

Să conștientizezi importanța unei schimbări a direcției în care te îndrepți și să te străduiești să o realizezi de unul singur;

3

Să accepți provocarea de a lucra împreună în acest program dedicat șlefuirii relațiilor cu echipa ta, perfecționării abilităților tale de leadership și amplificării responsabilizării necesare obținerii rezultatelor vizate.

Acest ghid practic aplicat pe situațiile tale concrete de viață – realizat cu și despre tine, este pentru tine dacă:

Îți dorești să îți mărești influența atât pe plan profesional cât și personal și să adaugi valoare celor din jurul tău

Ești o persoană care dorește să își eficientizeze munca în și cu echipa sa

Cauți să te dezvolți în mod intenționat și să atingi următorul nivel în cariera și în viața ta

Ești o persoană dornică să își împlinească menirea implicându-se activ în dezvoltarea atât a propriei persoane cât și a oamenilor din jurul său

Dorești să îți descoperi, să îți valorizezi și să îți maximizezi potențialul de creativitate și de leadership pentru a reuși să devii cu adevărat acea persoană care ai fost menită să fii

Ramona Crăciun

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi.

foto eu alb

În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coachingul, soft skills trainingul și yoga, cu rezultate remarcabile, de-a lungul unei experiențe de treizeci de ani.

Constatări statistice. Recent, în urma anumitor workshopuri însumând cca. 160 de participanţi aparţinând mai multor categorii socio-profesionale şi de vârstă, 89% dintre participanți declară că aceste metode de lucru (tip grup mastermind) au fost extrem de fructuoase, exprimându-şi dorinţa de a aprofunda acest fel de tematici și de a le diversifica – de a adăuga implementarea în acest mod și a anumitor cunoștințe și abilități de comunicare și de (self-) leadership în vederea aplicării  conceptelor expuse atât în companiile în care lucrează cât şi în vieţile personale – iar 96% dintre participanţi – observând beneficiile în ceea ce priveşte  creşterea nivelului de încredere şi siguranţă în exprimarea opiniilor personale, fructificarea punctelor forte, dezvoltare personală și profesională, prioritizare, sinceritate, potenţarea resurselor, creșterea nivelului de motivare şi de transparenţă, optimizarea comunicării, afirmă că doresc abordarea în mod constant, periodic a acestor tematici prin aceste metode atât în companiile lor cât și în grupul lor de prieteni.

Scroll to Top