Fă o diferență în viața ta

CUM SĂ TRANSFORMI O CONVERSAȚIE OBIȘNUITĂ ÎNTR-O OPORTUNITATE DE A STABILI RELAȚII PUTERNICE ȘI DE IMPACT

10 chei care descifrează secretele comunicării și ale conectării cu oamenii

Accesează GRATUIT prima lecție

Detalii pentru facturare

Comanda ta

Datele tale personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru cea mai bună experiență pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Știai că iluzia cea mai frecventă când vine vorba de comunicare este convingerea că ea a avut loc?

Tu cât de des ești înțeles greșit sau simți că nu ești înțeles?

Cât de des reușești să te faci doar auzit, dar nu și ascultat?

Ramona Crăciun

Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi.

În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coachingul, soft skills trainingul și yoga, cu rezultate remarcabile de-a lungul unei experiențe de treizeci de ani.

Constatări statistice. Recent, în urma anumitor workshopuri însumând cca. 160 de participanţi aparţinând mai multor categorii socio-profesionale şi de vârstă, 89% dintre participanți declară că aceste metode de lucru (tip grup mastermind) au fost extrem de fructuoase, exprimându-şi dorinţa de a aprofunda acest fel de tematici și de a le diversifica – de a adăuga implementarea în acest mod și a anumitor cunoștințe și abilități de comunicare și de (self-) leadership în vederea aplicării conceptelor expuse atât în companiile în care lucrează cât şi în vieţile personale – iar 96% dintre participanţi – observând beneficiile în ceea ce priveşte creşterea nivelului de încredere şi siguranţă în exprimarea opiniilor personale, fructificarea punctelor forte, dezvoltare personală și profesională, prioritizare, sinceritate, potenţarea resurselor, creșterea nivelului de motivare şi de transparenţă, optimizarea comunicării, afirmă că doresc abordarea în mod constant, periodic a acestor tematici prin aceste metode atât în companiile lor cât și în grupul lor de prieteni.

Comunicarea eficientă este puntea ta de legătură între tine și succesul tău

Cum ar arăta viața ta profesională dacă tu ai vorbi exact limba fiecărei persoane cu care colaborezi?

Cum ar arăta viața ta personală dacă ai reuși să te faci înțeles și să îi înțelegi pe cei din jurul tău din prima?

Te invit în programul
”Cum să transformi o conversație obișnuită într-o oportunitate de a stabili relații puternice și de impact”

Fă o diferență acum în viața ta, investește 15 minute din timpul tău – accesând prima ședință (oferită cadou) a acestui program și rezultatele îți vor răscumpăra înzecit investiția! Tu ești persoana cea mai interesată de succesul tău și nimeni altcineva nu va investi în tine – și dacă nu investești acum, atunci când?

Beneficiile principale pe care le vei culege parcurgând cele zece întâlniri ale acestui program constau în faptul că vei descoperi:

1

Cum să îți mărești influența atât pe plan personal cât și profesional

2

Cum să procedezi pentru a stabili relații solide

3

Cum să fii autentic în toate relațiile pe care le stabilești

4

Cum să te conectezi cu succes cu audiența ta

5

Faptul că stabilirea relaţiilor este mai mult o abilitate pe care o poți perfecționa decât un talent natural

6

Cum să răspunzi așteptărilor celorlalți acordându-le atenție așa cum își doresc și câștigându-le astfel încrederea

7

Cum să ai mereu o rezervă de energie în relațiile pe care le stabilești

8

Cum să comunici mai mult decât simple cuvinte și cum să îți dezvolți abilitatea de a capta interesul și atenția celorlalți

9

Cum să descoperi și să te bazezi pe lucrurile pe care le ai în comun cu ceilalţi pentru a stabili relaţii cu succes

10

Cum rezolvi problema dificilă a menţinerii simplităţii în mesajele tale

Fă o diferență în viața ta

Te invit să îți descoperi abilitățile tale specifice de comunicare și să le îmbunătațești în programul online ”Cum să transformi o conversație obișnuită într-o oportunitate de a stabili relații puternice și de impact”.

Amintește-ți: comunicarea eficientă este puntea ta de legătură între tine și succesul tău – oferă-ți acum această oportunitate.

Profită ACUM de ocazie

Investește 15 minute din timpul tău și parcurge prima ședință – oferită cadou – a acestui program.

Bonus: La finalul programului vei beneficia de o ședință de coaching 1 la 1, pentru alcătuirea și demararea unui plan de acțiune concret și coerent.

Scroll to Top