LECȚIE CADOU

COACHING 1 la 1

Cum să descoperi și să înlocuiești credințele și convingerile limitative cu perspective și acțiuni care îți aduc rezultatele scontate.

Accesează GRATUIT prima lecție

Detalii pentru facturare

Comanda ta

Datele tale personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru cea mai bună experiență pe acest site și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Gândește-te:

Ce-ar fi dacă activitățile setate în agenda ta zilnică nu numai că nu le vei mai amâna, ci de-abia vei aștepta să se facă dimineață ca să le dai curs?

Cum ar arăta rezultatele tale după câteva luni de zile în care nu te-ai mai autosabotat amânând, ci ai acționat constant în direcția realizării obiectivelor tale?

Care crezi că va fi gradul tău de satisfacție cu viața ta când îți vei (re)descoperi potențialul de creativitate și îl vei manifesta abundent la toate nivelurile structurii tale?

Vrei să ai o direcție clară și acțiuni convergente care îți aduc în sfârșit rezultatele visate?
Ai trei variante: 

1

Să ignori invitația mea în acest program și continui să procedezi ca și până acum, obținând bineînțeles aceleași rezultate;

2

Să conștientizezi importanța unei schimbări a direcției în care te îndrepți și să te străduiești să o realizezi de unul singur;

3

Să accepți provocarea de a lucra împreună în cadrul unui proces de coaching 1 la 1 - care prin dialogul structurat pe care îl presupune te va ghida cu claritate înspre obținerea acelor rezultate care au cea mai mare semnificație pentru tine.

Modulul de coaching 1 la 1 este pentru tine dacă:

ești o persoană care dorește să își eficientizeze parcursul carierei, să își atingă obiectivele și să obțină rezultatele scontate;

dorești să îți descoperi vocația și drumul cel mai potrivit pentru tine mai departe în viață;

cauți să te dezvolți în mod intenționat și să atingi următorul nivel în cariera și în viața ta;

ești o persoană dornică să își descopere și să își împlinească menirea;

dorești să îți descoperi, să îți valorizezi și să îți maximizezi potențialul de creativitate pentru a reuși să devii cu adevărat acea persoană care ai fost menită să fii;

dorești să descoperi propriile soluții și următorii pași de acțiune care te vor ridica pe următorul nivel de conștientizare, făcându-ți astfel subconștientul conștient;

îți dorești să înlături și să înlocuiești convingerile și credințele limitative cu perspective noi, câștigătoare și sănătoase care să îți transforme viața și cariera într-o călătorie de succes pentru împlinirea visurilor tale.

Ramona Crăciun

Practic yoga din 1990 și predau yoga din 1997.

Aceasta mi-a adus menținerea unei stări de flexibilitate – toate posturile corporale practicate în cadrul ședințelor de yoga se adresează centrilor nervoși aflați de-a lungul coloanei vertebrale. Această flexibilitate dobândită și cultivată a structurii fizice se răsfrânge și se oglindește și la nivel mental – printr-o disponibilitate constantă de a căuta și de a găsi mereu perspective mentale mai cuprinzătoare, creatoare și sănătoase pe care să le împărtășesc cu tine în programele mele.

De asemenea, această disciplină a trupului și a minții mi-a adus armonia necesară pentru a menține detașarea și neutralitatea esențiale în practica coaching-ului, prin care accept și respect alegerile tale.

Mai mult, această practică mi-a deschis accesul către un nivel de ascultare profund și – odată ce am deprins a-mi asculta propria ființă la nivel profund, practic acest nivel al ascultării și cu tine – în cadrul acestui dialog cu structură care este coaching-ul.

Totodată această disciplină – care este de fapt o călătorie în conștiință, m-a condus în timp la descoperirea și aprecierea valorilor spirituale – de unde abilitatea de a depista și de a îndepărta credințele și convingerile limitative – atât ale mele cât și ale celor cu care lucrez (oameni dispuși să crească și să se dezvolte) – înlocuind aceste credințe și convingeri limitative cu identificarea identității reale.

Această disciplină m-a răsplătit și cu armonie emoțională – prin descoperirea stărilor rafinate de conștiință am avut parte de o viață trăită și împărtășită frumos  – ceea ce se reflectă desigur asupra calității persoanelor care sunt atrase de programele mele și asupra rezultatelor pe care le obțin.

În același timp, menținerea unei stări constante de curiozitate și a disponibilității de a învăța continuu m-a condus la a întâlni oameni remarcabili – care mi-au devenit profesori și apoi mentori – Christian T. J. Simpson, John C. Maxwell, Paul Martinelli și care au adăugat structură și valoare formării mele, ceea ce se răsfrânge de asemenea din plin asupra beneficiilor pe care le vei  obține în sesiunile de coaching și training.

Așadar, arta coaching-ului pe care o  practic se bazează 1% pe tehnică și 99% pe caracterul și pe integritatea pe care le-am dobândit și le-am perfecționat de-a lungul timpului și pe nivelul de conștientizare pe care urmăresc în mod constant să îl mențin și să îl cresc.

Te invit să experimentezi acum acest proces de coaching 1 la 1 – în măsura în care rezonezi cu mine și cu valorile mele și urmărești să atingi excelența în viața ta.

Scroll to Top