CUM SĂ TRANSFORMI O CONVERSAȚIE OBIȘNUITĂ ÎNTR-O OPORTUNITATE DE A STABILI RELAȚII PUTERNICE ȘI DE IMPACT – 10 chei care descifrează secretele comunicării și ale conectării cu oamenii

Stare curentă
Neînscris
Preț
390 lei
Să începem

Programul ”Cum să transformi o conversație obișnuită într-o oportunitate de a stabili relații puternice și de impact – 10 chei care descifrează secretele comunicării și ale conectării cu oamenii – program online pentru îmbunătățirea abilităților tale de comunicare” – structurat de-a lungul a zece întâlniri (plus o întâlnire online în direct la final), este un ghid practic aplicat situațiilor tale concrete de viață, care îți oferă beneficii în ceea ce privește creșterea influenței tale pe plan personal și profesional, menținerea autenticității în toate relațiile tale, modul în care să te conectezi cu audiența ta și să stabilești relații solide, cum să răspunzi așteptărilor celorlalți acordându-le atenție așa cum își doresc și câștigându-le astfel încrederea și cum să reușești să menții simplitatea în mesajele tale.

Comunicarea este puntea de legătură cu succesul tău personal și profesional. Înscrie-te în acest program și vei beneficia – pe lângă cursul propriu-zis – și de o întâlnire online, în direct, pentru aprofundare și răspunsuri la întrebări.

Acest ghid practic aplicat pe situațiile tale concrete de viață – realizat cu și despre tine, este pentru tine dacă dorești să:

– îți mărești influența atât pe plan personal cât și profesional și să stabilești relații solide;

– îți dezvolți abilitatea de a capta interesul și atenția celorlalți;

– îți dezvolți abilitatea de a te conecta cu oamenii și de a menține această conectare;

– îți dezvolți abilitatea de a identifica lucrurile pe care le ai în comun cu ceilalți pentru a avea parte de o comunicare eficientă;

– fii autentic în toate relațiile pe care le stabilești;

– menții simplitatea în timpul comunicării cu ceilalți;

– îți ridici relațiile, munca și viața pe un nivel superior.

Despre mine. Numele meu este Ramona Crăciun. Sunt licențiată în Sociologie, cu master în domeniul resurselor umane. Sunt coach și trainer certificat în echipa internațională John Maxwell, iar profesiunea mea de credință este dezvoltarea oamenilor – atât a mea cât și a celor cu care vin în contact, descoperirea și valorizarea potențialului uriaș cu care suntem înzestrați fiecare dintre noi. În prezent am bucuria să valorizez experiența acumulată în grupuri de lucru de tip mastermind, sau în workshop-uri și team-building-uri atât cu studenții programelor de licență și de master ale diferitelor specializări universitare, cât și cu celelalte categorii socio-profesionale și de vârstă din mediul corporatist și antreprenorial, urmărind să adaug mereu valoare oamenilor prin instrumentele mele de lucru care sunt coachingul, soft skills trainingul și yoga, cu rezultate remarcabile de-a lungul unei experiențe de treizeci de ani.

Constatări statistice. Recent, în urma anumitor workshopuri însumând cca. 160 de participanţi aparţinând mai multor categorii socio-profesionale şi de vârstă, 89% dintre participanți declară că aceste metode de lucru (tip grup mastermind) au fost extrem de fructuoase, exprimându-şi dorinţa de a aprofunda acest fel de tematici și de a le diversifica – de a adăuga implementarea în acest mod și a anumitor cunoștințe și abilități de comunicare și de (self-) leadership în vederea aplicării  conceptelor expuse atât în companiile în care lucrează cât şi în vieţile personale – iar 96% dintre participanţi – observând beneficiile în ceea ce priveşte  creşterea nivelului de încredere şi siguranţă în exprimarea opiniilor personale, fructificarea punctelor forte, dezvoltare personală și profesională, prioritizare, sinceritate, potenţarea resurselor, creșterea nivelului de motivare şi de transparenţă, optimizarea comunicării, afirmă că doresc abordarea în mod constant, periodic a acestor tematici prin aceste metode atât în companiile lor cât și în grupul lor de prieteni.

Odată cu înscrierea în acest program beneficiezi și de o întâlnire în direct, online, pentru aprofundare, clarificare, împărtășirea experienței, întrebări și răspunsuri. Pentru orice informații suplimentare adresa mea este: ramona.craciun22@yahoo.com.

Conținut Curs

error: Continut protejat!
Scroll to Top